Izraelská společnost představuje 3D tištěné „maso“ jako budoucnost potravin

Navzdory klesajícímu zájmu a klesajícím cenám akcií se několik společností po celém světě stále pokouší prosadit falešné náhražky masa na velmi omezeném trhu, který o ně nestojí. (Foto: Youtube)Společnosti Impossible Burger a Beyond Meat byly posledními neúspěšnými pokusy o využití sójových, fazolových a hrachových bílkovin k simulaci hamburgerového zážitku, které šly tak daleko, že navázaly …

umělé maso 3D tisk

Navzdory klesajícímu zájmu a klesajícím cenám akcií se několik společností po celém světě stále pokouší prosadit falešné náhražky masa na velmi omezeném trhu, který o ně nestojí. (Foto: Youtube)

Společnosti Impossible Burger a Beyond Meat byly posledními neúspěšnými pokusy o využití sójových, fazolových a hrachových bílkovin k simulaci hamburgerového zážitku, které šly tak daleko, že navázaly spolupráci s franšízami rychlého občerstvení, jako jsou Burger King a McDonald’s, jen aby tyto programy zrušily kvůli nedostatečnému odbytu.

Umělé maso a odstranění masa z jídelníčku veřejnosti je již několik let trvalým programem OSN, který vychází z tvrzení, že chov zvířat uvolňuje příliš mnoho skleníkových plynů, které přispívají ke „změně klimatu“.

https://staging.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/bill-gates-bohate-zeme-by-mely-prejit-na-stoprocentne-umele-hovezi-maso/

Pro tento závěr stále neexistují žádné konkrétní vědecké důkazy, vzhledem k tomu, že podle NOAA se celková teplota na světě za poslední století zvýšila pouze o méně než 1 stupeň Celsia. Přesto establishment kráčí vpřed se svým cílem veganské populace do roku 2050.

Izraelská společnost Redefine Meat vstupuje na evropské pole s metodou 3D tisku laboratorně pěstovaných steaků namísto typické alternativy hamburgerů.

Zeptejte se sami sebe, zda byste to dobrovolně snědli?

Redakce

Redakce

Odebírejte náš newsletter

Zůstaňte v kontaktu s novinkami

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *